Ülemiste keskus plaanib lähiaastatel kino ehitada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskus.
Ülemiste keskus. Foto: Liis Treimann

Ülemiste keskus plaanib lähiaastatel laiendada kaubanduskeskuses meelelahutusvõimalusi ja järgmise juurdeehituse käigus rajada kino.

«Ülemiste keskuse järgmist laiendust plaanides oleme mõtelnud kino peale. Kaubanduspinda Tallinnas  juurde pole vaja, no alati võib paar-kolm tuhat ruutu kaubanduspinda juurde teha, kuid kuna me oleme nii suured ja Ülemiste piirkond on vaikselt arenemas elurajooniks, siis me oleme valmis oma meelelahutuse poolt veel suuremaks tegema ja ennekõike kino ehitama,» ütles Ülemiste keskuse tegevdirektor Guido Pärnits.

«Me oleme selle tegevuse planeerinud järgmisesse laiendusetappi. Ma ei ütle, et see nüüd aasta või kahe pärast tuleb, pigem 2018-2020 perspektiiv. Konkreetseid plaane veel ei ole, aga mõtelnud oleme ja küll me selle kunagi ära teeme,» lisas Pärnits.

Ülemiste keskuses on 210 kauplust ja teeninduskohta. Ülemiste keskuse omanik ja arendaja on Linstow International, mis haldab ja arendab ärikinnisvara Baltimaades, Norras, Portugalis, Rootsis ja Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles