Tallinna külje alla ehitatakse spordi- ja vabaaja keskus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peetri Keskus
Peetri Keskus Foto: Compakt Kinnisvara

Tallinna külje alla Peetrisse ehitatakse spordi- ja vabaaja keskus, kus leiavad oma koha ka kaubandus- ning teenindusettevõtted. Keskuse planeeritav valmimisaeg on 2016. aastal.

Compakt Kinnisvara alustab Peetri Keskuse rajamist juba tänavu. Keskuse hoonesse tuleb veekeskus, mis sisaldab ujulat koos lastebasseini, saunakeskuse ja mullivannidega. Lisaks veekeskusele rajatakse hoonesse tennisekeskus ning erinevad spordisaalid.

Kaubanduse ja teeninduse valdkonnas tuleb keskusesse toidukauplus, kogupere restoran, perearsti kabinet ning apteek. Hoone kogumaht on 8000 ruutmeetrit, mis on ligi seitse korda vähem kui lähedalasuva Ülemiste keskuse pindala.

Keskuse arendaja, Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Maik Teivi sõnul käib hetkel aktiivne töö ja läbirääkimised tulevaste rentnikega, alustatud on hoone projekteerimisega. «Huvi keskuse vastu on suur – hetkel peame läbirääkimisi rentnikega ning lähikuudel loodame jõuda lepinguteni,» lisas Teiv.

Peetri Keskuse hoone (Compakt Kinnisvara)
Peetri Keskuse hoone (Compakt Kinnisvara) Foto: Compakt Kinnisvara

Keskus rajatakse kasvutrendiga elupiirkonda, mille elanike arv möödunud aastal kasvas 10% ning kus paiknevad umbes 6 000 inimese kodud. Peetri alevikku on viimastel aastatel rajatud kaks lasteaeda, alg- ja põhikool ning 2016 avatakse Peetris ka uus põhikool. Lisaks asuvad lähipiirkonnas tootmis- ja kaubandusettevõtted (Selver, Ülemiste keskus) ning mõne kilomeetri kaugusele jääb Eesti atraktiivseim ja kaasaegseim töökeskkond - Ülemiste City ärilinnak.

Peetri spordi- ja vabaaja keskuse planeeritav valmimisaeg on 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles