Jõhkra piinamise käigus rängalt vigastada saanud väikelaps paraneb jõudsalt

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõhkralt piinatud ja eluohtlike vigastustega septembris lastehaiglasse toodud kahe ja poole aastane Emily paraneb jõudsalt ning on lastehaiglast lubatud kodusele ravile, kinnitati Tallinna Lastehaiglast.

Lapse isa on postitanud suhtluskeskkonda Facebook ka video, kus väikelaps tema käest kinni hoides kõnnib ning teatas taastusravi alustamisest.

Vahepeal oli lapse seisund nii kriitiline, et arstid talle enam elulootust ei andnud. Kuna arstidel oli alust kahtlustada, et need vigastused võisid tekkida sellest, et last on löödud, siis anti sellest politseile teada ja järgmisel päeval peeti kahtlustatavana kinni lapse 22-aastane ema ja tema 32-aastane elukaaslane. Politsei algatas kriminaalmenetluse piinamist käsitleva paragrahvi järgi ning kohus võttis prokuratuuri taotlusel lapse ema ja tema elukaaslase eeluurimise ajaks vahi alla.

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles