Kaart: vaata, kus saab südalinnas Obama visiidi ajal parkida

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimisvõimalused Obama visiidi ajal.
Parkimisvõimalused Obama visiidi ajal. Foto: EuroPark

Alates tänasest kella 19.00-st kuni kolmapäeva kella 20.00-ni piiratakse Tallinna vanalinnas, südalinnas ja kesklinnas sõidukite parkimist ajutiste peatumist keelavate liiklusmärkidega. EuroPargile on laekunud palju päringuid, kuidas piirangud mõjutavad parklate töökorraldust.

Et südalinna paljude piirangutega alale mitte autoga tulla, pakub EuroPark 2 € päevapiletiga parkimist järgmistes parklates: Ahtri 3, Bussijaam, Jakobsoni 13, Juhkentali 19, Kuhlbarsi 28,

Luha 18, Sadama parkla, Tartu mnt 50A/52, Toom-Kuninga 17 (1,6€/päev), Tuukri 1B, Uus-Sadama 11 ja 14.

Avatud on ka kõik teised EuroPargi väliparklad ning Rävala Parkimismaja, sissesõitudega Rävala pst ning Kuke tn poolt. 

Tornimäe Parkimismaja jääb klientidele 02.-03.09 avatuks, kuid sisse- ja väljapääs on võimalik vaid Maakri tänava poolt. Palutakse varuda parkimismajja sisenemisel ja väljumisel aega, sest kõik sõidukid ja isikud läbivad enne parkimismajja sõitmist turvakontrolli.

Solarise Parkimismaja on suletud 03.09.2014 kl 6.00 – 18.00, antud ajal pole võimalik ka varem pargitud autodega majast väljuda. Tänavad, mida mööda Solarise majja autoga pääseb, on suletud. Kaubanduskeskus on klientidele avatud, kuid autodega pole siseneda – väljuda võimalik.

Politsei- ja Piirivalveameti teatel on täna õhtust kuni kolmapäeva õhtuni parkimispiirangud järgnevad: Estonia puiesteel (Pärnu maantee ristmikust Teatri väljakuni), Teatri väljakul, Rävala puiesteel (Liivalaia tänavast Kentmanni tänavani), Maakri tänaval, Kentmanni tänaval (Rävala ja Estonia puiestee vahel), Sakala tänaval, Pronksi tänaval (Tartu ja Narva maantee vahel), Narva maanteel (Pronksi tänava ristmikust Weizenbergi tänavani); Kiriku platsil, Piiskopi, Toom-Kooli ja Rahukohtu tänaval ning Kiriku põigul; Weizenbergi tänaval, Mäekalda tänaval KUMU ees ja Koidula tänaval (Narva maanteest kuni Faehlmanni tänava ristmikuni).

Cityparki parklate asukohta saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles