Üks loomaaia hüäänidest lendas Prantsusmaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks vööthüäänidest reisis Prantsusmaale.
Üks vööthüäänidest reisis Prantsusmaale. Foto: Tallinna loomaaed

Paastukuu päikeseline viimane täisnädal oli koolivaheaja lõppemisele vaatamata suhteliselt külastajaterohke, eriti nädalavahetus.


Esimese zoo-osakonna töötajatele ja veterinaaridele kujunes eelmine pühapäev katsumusterohkeks. Kaameliaedikus vajas üks kaamelimäradest abi poegimisel, arvukail külastajail oli pisut šokeeriv jälgida «vaatemängu», kuidas kaamelivarss ilmale sikutati.



Kolmapäeval lendas üle Frankfurdi Prantsusmaale Amnéville’i loomaaeda Veskimetsas mullu üles kasvatatud noor emane vööthüään. Hoogsalt poegivad kodukitsed, reisieelseteks menetlusteks eraldati põhikarjast mõned miilud ja lakklambad.



Teises zoo-osakonnas jätkavad munemist händkakud. Õnnekured munesid oma tänavuse esimese muna, mida nüüd innukalt külmade ööde kaitseks soojendatakse.



Heakorrateenistus jätkas kuivasid ilmasid ära kasutades ilupuude ja -põõsaste kujundus- ja noorenduslõikusi. Palju kiiret sagimist tõi kaasa eile Hollandist paljasjuursetena saabunud püsikutesaadetis, mis vajas kiiresti pottidesse istutamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles