Liinibussi ja sõiduauto kokkupõrge tekitas Tallinna kesklinnas ummiku

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipptunni ajal avariisse sattunud liinibuss põhjustas Liivalaia tänaval suure ummiku.
Tipptunni ajal avariisse sattunud liinibuss põhjustas Liivalaia tänaval suure ummiku. Foto: Postimees.ee lugeja

Tallinnas Liivalaia tänaval põrkasid kell 17 ajal kokku liinibuss ja sõiduk. Kuna buss jäi keset teed seisma, siis oli liiklus seal piirkonnas häiritud.

Politsei sai teate kell 16.50, et Liivalaia tänaval põrkasid kokku liinibuss ja sõiduauto Audi, inimesed õnnetuses viga ei saanud, ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Šljušenkova Postimees.ee'le.

Tallinna autobussikoondise teatel põrkas sõiduautoga kokku 23. liini buss, kui ühissõiduk tegi Juhkentali tänavalt parempöörde Liivalaia tänavale ja hakkas võtma kolmandasse ritta, et vasakpööret Olümpia hotelli juurde sooritada. «Seal tekkis pooletunnine seisak, kuna kohalesaabunud politsei palus sõidukitel oodata ära nende avariigrupi saabumine,» sõnas Sirje Roht bussikoondisest.

Pealtnägijate sõnul oli  õnnetuse tõttu suletud mitu Liivalaia tänava sõidurida ning ummik ulatus ka Pärnu maantee ja Liivalaia tänava ristmikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles