Saue valla uut koalitsiooni juhib keskerakondlane

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Tartu.
Mati Tartu. Foto: Keskerakond

24. septembril toimunud Saue vallavolikogu istungil valiti volikogu uueks esimeheks keskerakondlane Mati Tartu ning allkirjastati uus koalitsioonileping.


Koalitsioonilepe sõlmiti valimisliidu «Koostöö» ja IRLi nimekirjade ning Keskerakonna ja valimisliidu «Saue Vald» nimekirjas volikokku valitute baasil.

«Loodan, et suudame täita seatud eesmärgid ning Saue valla rahvas jääb meie tööga rahule. Vallavalitsus on minu hinnangul teinud head tööd ning me jätkame ka edaspidi tasakaalustatud poliitikat,» lubas Tartu.

Uue koalitsioonilepingu kohaselt lähtutakse valla juhtimisel kuni järgmiste valimisteni valla kehtivast arengukavast ja selle osana kinnitatud eelarvestrateegiast. Koalitsiooni esmaseks ülesandeks on 2013. aasta eelarve menetlemine ja vastuvõtmine.

24. septembril kukkus läbi vallavalitsuse umbusaldamine, senist tegevvõimu toetas 12 volinikku, vastu oli neli, üks volikogu liige puudus. Vallavanemana jätkab senine vallavanem Andres Laisk, uueks volikogu esimeheks valiti Mati Tartu, aseesimeheks Indrek Tiidemann.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles