Mupo kutsus draamateatri foori juures liiklejaid korrale

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval valvasid uue foori juures korda mupo töötajad.
Teisipäeval valvasid uue foori juures korda mupo töötajad. Foto: Uwe Gnadenteich

Selleks, et juhtida jalakäijate ja sõidukijuhtide tähelepanu Pärnu maanteele Eesti Draamateatri ette paigaldatud valgusfoorile, olid tee äärde paigaldatud hiigelsuured hoiatustahvlid ning jalakäijaid kutsusid korrale mupo töötajad.

Eile jäi nii mõnigi autojuht rohelise tule ees seisma, et viisakalt jalakäijatele vöötrajal sõidutee ületamiseks teed anda. Mõni teine aga andis punast foorituld märkamata gaasi niipea, kui jalakäijad olid eest ära astunud. Täna oli seda juba palju vähem näha.

Jalakäijaid kutsusid täna ennelõunal korrale mupo töötajad, autojuhte aga hoiatasid liikluskorralduse muudatuse eest hiigelsuured kollased tahvlid.

Endistviisi tekitas Vabaduse väljaku poolt tulijate seas segadust kohtuhoone nurgal olev stoppjoonemärk, mis kohustab punase tule korral sealsamas peatuma ja mitte ristmikule välja sõitma. Siiski on joone asukoht juba maha märgitud ning arvestades soodsaid ilmastikutingimusi, peaks see lähiajal maha joonitud saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles