Homme peetakse Nõmme turu lihamajas sarikapidu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme turg tänavu jaanuari alguses.
Nõmme turg tänavu jaanuari alguses. Foto: Peeter Langovits

Homme kell 16 algab uuendamiskuuri läbi tegeval Nõmme turul uue liha- ja kalakaupluse sarikapidu.


Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul toimub sarikapidu tänuks Nõmme turul töid tegevatele ehitajatele. «Nõmme turu ehitustöödega ollakse graafikus ning kõik lepingud on sõlmitud selliste tähtaegadega, et avada turg mai keskpaigas,» rääkis Vakra.

«Nädal tagasi algasid turul pinnasetööd ning peatselt alustatakse kivisillutise paigaldamisega. Lisaks toimub turu territooriumil liha- ja kalatoodete kaupluse ning sisemüügikioskite ehitus, mis peavad valmima aprilli lõpuks. Ülejäänud väiksemad müügipinnad valmivad samuti selleks ajaks ning tuuakse turule pärast seda, kui ala on sillutisega kaetud,» selgitas linnaosavanem.

Nõmme turu uuendamiseks on linna tänavuses eelarves 20 miljonit krooni. Vakra kinnitusel on eesmärgiks täielikult renoveeritud Nõmme turg, kus oleks tagatud soodsa hinnaga kvaliteetne Eesti toodang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles