ERR: Tallinnas on alates maist peatatud töö 33 ohtlikul ehitusplatsil

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tellingud.
Tellingud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates maikuust on tööinspektsioon Tallinnas peatanud ehitustegevuse 33 objektil, kuniks töölisi ohustavad puudused on kõrvaldatud.

Täna toimus üleriigiline ehitusplatside sihtkontroll, mis on tänavu juba teine mastaapne tööohutuse inspektsioon, vahendab ERR Uudised.

Ehitus on üks enam tööõnnestusi põhjustav valdkond – ainuüksi sel aastal on ehitustel juhtunud 235 registreeritud õnnetust, millest kolm on lõppenud surmaga ning tööinspektsioon on ohutusnõuete rikkumise tõttu peatanud selle aasta maikuust alates töö 33 Tallinna ehitusobjektil.

Täna kontrollitud Mustamäe tee 163 maja fassaaditööde peatamine saab olema Tallinna 34. objekt, kuna sellel ehitusel ei vastanud tellingute konstruktsioon nõuetele.

Tööohutust kontrollivate reidide viljakust võib mõõta selles, et raskete tööõnnetuste arv on alates kevadest vähemalt Tallinnas tunduvalt vähenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles