Nõmme ja Hiiu raudteeülesõidud töötavad jälle tavapäraselt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine remont Nõmme raudteeülesõidu juures.
Suvine remont Nõmme raudteeülesõidu juures. Foto: Peeter Langovits

Suvel olid Nõmme ja Hiiu raudteeülesõidud remondis ning tõkkepuud ei töötanud tavapäraselt, kuid nüüd on remont seal läbi ning sõidukitel ja jalakäijatel on jälle turvalisem liikuda.

Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase kinnitas, et nii Nõmme kui Hiiu ülesõidul töötavad tõkkepuud tõesti jälle tavapäraselt. Remondi käigus ehitati ringi ka liiklusjuhtimissüsteem, kuid inimeste ja autode jaoks ei tähenda see midagi uut.

Glase mainis, et Balti jaama perroonide ümberehitustööd toimuvad graafiku järgi ning aasta lõpuks peavad kõik madalad ooteplatvormid valmis olema. Samaks ajaks valmivad ka teised uued perroonid Tallinnas ja linna lähiümbruses.

Raudtee üldine remont ning kontaktliinide uuendamine jätkub tänavu kuni külmade ja lume saabumiseni. Siis tuleb töödes paratamatult paus teha, et järgmisel kevadel jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles