Politsei tabas Tallinnas arvatava lasteahistaja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme arvatav lasteahistaja.
Nõmme arvatav lasteahistaja. Foto: Politsei

Tallinnas aastaid tegutsenud arvatav seksuaalkurjategija peeti kinni ja ta tunnistab oma tegusid.

Arvatav lasteahistaja, kelle tabamiseks korraldas politsei Nõmmel ja Laagris selle aasta alguses kaks suuroperatsiooni, saadi kätte 6. septembril, teatas politsei Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro Postimehele.

42-aastast meest kahtlustatakse selles, et ta on mitmete aastate vältel Tallinna eri piirkondades rahuldanud sugulist kirge alla 10-aastaste laste ees.

Samas on teada, et mees rahuldas end ka täiesealiste naiste ees. Ta sõitis Nõmme, Kristiine ja Mustamäe piirkondades ohvreid otsides erinevat marki autodega ringi ning pole välistatud, et mees tegutses ka mujal. Politseil ei ole alust arvata, et ta oleks kedagi füüsiliselt väärkohelnud.

Kuna politseil on põhjust arvata, et kahtlustataval võib olla rohkem ohvreid, palutakse mehega seotud võimalikest seksuaalsüütegudest teada anda Põhja prefektuuri lastekaitsetalituse telefonidel 612 5913, 612 5922, 53019938 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles