Fotod: Pärnu maanteel sõitis sõiduauto otsa põdrale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Tallinna-Pärnu maanteel põrkas sõiduauto laupäeva hilisõhtul kokku teele jooksnud põdraga, hiljem sõitis teel lamanud loomale otsa ka teine auto.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus õnnetus kell 22.38 Saue vallas Tallinna-Pärnu maantee 19. kilomeetril, kus 18-aastase Toomase juhitud Volkswagen Jetta põrkas kokku sõiduteele jooksnud põdraga. Saadud löögist paiskus auto omakorda otsa esimesel sõidurajal liikunud sõiduautole Peugeot 3008, mida juhtis 41-aastane Jüri.

Teisel sõidurajal liikunud Audi A6 roolis olnud 49-aastane Heikki jäi vaatama teel ohutuledega seisnud sõidukit ega pannud tähele teel lebanud põtra ning sõitis sellele otsa. Saadud löögist paiskus Audi A6 kraavi.

Õnnetuses said vigastada Volkswagen Jettat juhtinud noormees ja kaasreisija, 18-aastane Liis, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles