Nõmme soovib täiendavat kanaliseerimisprogrammi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonitööd Nõmmel.
Kanalisatsioonitööd Nõmmel. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi suuremahulised kanaliseerimistööd lõppesid ametlikult 2010. aasta lõpus, vajab Nõmme linnaosa täiendavat kanaliseerimisprogrammi, sest Nõmmel on kinnistuid, millel jäi liitumispunkt rajamata või on mõni muu põhjus, miks kinnistuomanikel puudub võimalus ühiskanalisatsiooniga liitumiseks.


Nõmme linnaosavanema Erki Korpi sõnul on linnaosavalitsuse poole pöördunud mitmeid sarnase murega kinnistuomanikke. «Sel aastal on linnamajanduse osakond tegelenud kanaliseerimisvõimaluseta kinnistute kaardistamisega. Nõmme linnaosa vajab täiendavat kanaliseerimisprogrammi, sest hinnanguliselt võib selliseid kinnistuid olla 50–100. Isegi linnaosavalitsuse enda praegune haldushoone aadressil Vabaduse pst 65 on ilma liitumisvõimaluseta,» rääkis Korp.

«Linnaosavalitsuse võimalused pole küll suured, kuid oleme püüdnud kavast välja jäänutele nüüd appi tulla ning kindlasti teeme linnavalitsusele ettepaneku, et kanaliseerimise lõpetamiseks vajalikud vahendid planeeritaks järgmise aasta eelarvesse,» sõnas linnaosavanem.

«Sel suvel toetasime üht väikest kortermaja kanalisatsioonitrassi väljaehitamisel. Augusti lõpus aitasime torustikku ühendada ema ja lapse varjupaigal,» täpsustas Korp.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles