Relvastatud röövel tühjendas Lasnamäel kasiinot

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eile õhtul röövis maskis kurjategija Lasnamäel Linnamäe teel asuvast Cleopatra keti kasiinost raha.


Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Rannajõe sõnul ähvardas õhtul kella kümne ajal mängupõrgusse sisenenud maskiga inimene sealset töötajat relvataolise esemega ning viis kaasa umbes 10 000 krooni.

«Kurjategija põgenes ja seni pole õnnestunud teda tabada,» ütles Rannajõe. Ta lisas, et tavaliselt soovitavad politsei ja prokuratuur ka mängusaalide omanikel endil turvameetmete suurendamisele mõelda, kuid eilse röövi puhul ei saa siiski väita, nagu oleks see mängukoha omaniku hooletusest tingitud.

Prokuratuuri andmetel oli tegemist tänavu juba viienda kasiinorööviga. Eelmine rööv leidis aset reedel, kui tundmatu mees ähvardas keset päist päeva Mustamäe teel asuva CityCasino töötajaid ning võttis kaasa umbes 13 000 krooni.

Alates 2006. aastast on Tallinnas kasiinosid röövitud ligi 30 korral. Politseil on õnnestunud lahendada seitse röövimisjuhtumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles