Noormees tunnistas end mõrvas täielikult süüdi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus.
Harju maakohus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Harju maakohtus täna alanud protsessil tunnistas noormees end täielikult süüdi oma eakaaslase mõrvas, kehalises väärkohtlemises ja tapmisega ähvardamises.

Kohus kuulab 18-aastase Vladislavi ütlusi homme ning seejärel peetakse kohtuvaidlus, milles selgub, millist karistust prokurör talle nõuab, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR Uudistele.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt tappis Vladislav eelmise aasta 18. detsembri õhtul Tallinnas Muhu tänaval asuvas korteris julmal ja piinaval viisil oma tuttava, 1988. aastal sündinud noormehe.

Eeluurimisel kogutud andmetel puhkes noormeestel ühisel alkoholitarvitamisel tüli ja Vladislav ründas kaaslast noaga ning tekitas talle kümneid haavu, millesse too sündmuskohal suri.

Samuti süüdistatakse Vladislavi selles, et pärast oma tuttava mõrva ründas ta koridoris noaga naaberkorteris elavat 27-aastast meest ja tekitas talle kerge vigastuse, seejärel aga ähvardas Vladislav noahoobi saanud meest ja tema 51-aastast ema tapmisega, tagudes samal ajal noaga nende korteri ust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles