Turvafirma patrull tabas Tallinnas roolijoodiku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Täna öösel andis turvafirma G4S patrullekipaaž Tallinnas politseile üle joobeseisundis sõidukit juhtinud autojuhi.


15. septembril kell 23:11 tuli G4Si juhtimiskeskusesse paanikahäire Haaberstis asuvast tanklast, teatas turvafirma pressiesindaja. Väljakutse põhjuseks oli tanklast lahkunud silmnähtavas alkoholijoobes meesterahvas, kes istus oma autosse ning suundus Õismäe poole.

Kolme minutiga kohale jõudnud patrull märkas õige pea Paldiski maanteel kirjeldusele vastavat sõidukit. Tumesinine Ford Mondeo kulges vingerdades mööda maanteed Õismäe suunas. G4Si patrull edastas info joobekahtlusega sõidukijuhist politseisse ning asus Fordile järele sõitma, edastades samaaegselt info auto marsruudist politsei telefonile.

Kui autojuht tegi Paldiski maanteel peatuse, pidasid patrullekipaaži turvatöötajad silmnähtavas alkoholijoobes mehe kinni ning andsid ta peatselt saabunud politseile üle. Korrakaitsjad tuvastasid, et Ford Mondeo juht oli enne sõitma asumist tarbinud alkoholi. Politsei võttis Fordi juhi endaga kaasa.

Tänavu esimese poolaasta jooksul pidasid turvakontserni G4S töötajad kinni ja andsid politseile üle 2147 õiguskorra rikkujat, neist 1168 jäid vahele poevargustega. Peale poevaraste on G4Si turvatöötajad politseile üle andnud 637 isikut, kes on jäänud vahele avalikku korra rikkumisega, sissemurdmisega või vandaalitsemisega turvafirma valvatavatel objektidel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles