Tallinna Lastehaigla kavandab juurdeehitust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lastehaigla.
Tallinna Lastehaigla. Foto: Priit Simson

Linnavalitsus kavatseb võtta homsel istungil vastu Tallinna Lastehaigla hoone kõrvale uued korpused rajada võimaldava detailplaneeringu.


Retke tee 36 kinnistu detailplaneering annab võimaluse rajada 1,1 hektari suurusele alale kaks kuni viie maapealse ja ühe maa-aluse korrusega tervishoiuteenuseid osutavat hoonet ning maa-aluse korrusega parkla, vahendas Raepress.

Planeeritav maa-ala asub Mustamäe linnaosas Sütiste tee, Sõpruse puiestee, Tammsaare tee, Retke tee ja Tervise tänava vahelises piirkonnas. Hoonestamata Retke tee 36 kinnistu maakasutuse sihtotstarve on sotsiaalmaa (ühiskondlike ehitiste maa). Kinnistu kuulub Sihtasutusele Tallinna Lastehaigla.

«Tegemist on avaliku huvi seisukohast olulise detailplaneeringuga,» rõhutas abilinnapea Taavi Aas. «Sellesse piirkonda luuakse linnaruumiliselt ühtne terviklahendus, mis võimaldab linnaelanikel saada kõiki tervishoiuteenuseid ühest kohast. Planeeringuala ümbritsevad suured magistraalteed tagavad hea ühistranspordiühenduse teiste linnaosadega ja teevad tervishoiuteenused linnaelanikele lihtsalt kättesaadavaiks.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles