Maxima hakkab müüma ühissõidukite viipekaarte ja e-pileteid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus Tallinnas.
Maxima kauplus Tallinnas. Foto: SCANPIX

Tallinna ja Harjumaa Maxima kaupluste kassades saab alates 21. septembrist soetada ka ühistranspordi viipekaarte ja e-pileteid.


21. septembril rakendub Tallinna ja Harjumaa ühtne e-piletisüsteem, kus ühiskaardid asendavad paberil sõidukaarte ja talonge ning pikemas perspektiivis ka ID-pileteid. Samast kuupäevast saab ka Maxima kauplustest mugavalt soetada ühise transpordisüsteemi viipekaarte, neid isikustada, kaardile raha laadida ning osta e-pileteid, teatas Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid.

Kontaktivaba ühiskaart maksab Maxima kauplustes nagu kõikides teisteski müügipunktides kaks eurot. Kui soovitakse sõidusoodustuste saamiseks kaart isikustada, siis selle maksumus müügipunktides on 1 euro. Lisaks saab Maximates laadida ühiskaardile raha või oma e-pileti.

Tallinnas saab ühiskaarti osta kõikidest Maxima kauplusteketi 18 kauplusest. Harjumaal asuvad Maxima kauplused Sauel, Paldiskis, Kiilis ja Maardus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles