Draamateatri juurde tuleb fooriristmik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maantee enne draamateatri ristmikku.
Pärnu maantee enne draamateatri ristmikku. Foto: Laura Oks

Tallinna linnavalitsus eraldas tänasel istungil 17 000 eurot jalakäijatele fooride paigaldamiseks Eesti Draamateatri ja teisel pool Pärnu maanteed asuva raamatupoe juures.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles linnavalitsuse pressikonverentsil, et sellel ülekäigurajal liigub palju inimesi ning seetõttu ongi linnavalitsus ohutuse tagamiseks otsustanud seal fooriristmiku rajada. Foorid pannakse tööle nii kiiresti kui võimalik.

«Kuna see ristmik puudutab ka ühistransporti, siis seal läbilaskevõime suurendamiseks otsustasimegi, et sinna tuleks paigaldada foorid,» mainis abilinnapea.

Uus fooriristmik on seotud Vabaduse väljaku fooridega, nii et kui Viru ringi poolt tulevad autod ületavad uue fooriristmiku, siis saavad nad ühes joones läbi sõita ka Vabaduse väljakult.

«Usun, et see lahendus aitab suurendada kesklinna liikluse läbilaskvust, kuna selles kohas käib üle Pärnu maantee palju inimesi ning seetõttu tekivad pikad autode järjekorrad,» ütles Aas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles