Suur galerii: vaade Tallinna hommikusele liiklusele õhust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe fotograafid Raigo Pajula ja Laura Oks tiirutasid täna hommikul lennukiga Tallinna kohal – kui kesklinn oli autodest hõre, siis linna suunduvad teed olid umbes.

«Pirita tee oli kuni Topini täiesti autosid täis, umbes oli ka Järvevana tee» lausus Pajula. «Laagna teel on palju radasid, kuid ka need kõik olid pikalt autosid täis.»

Samas olevat kesklinna piirkonnas olnud teed suhteliselt tühjad ning ka Viru ring, kuhu hiljuti bussirada maha maaliti, oli autodest hõre.

«Keskel oli suhteliselt rahulik, sest kui sinna viib ainult üks tee, siis ei saagi sinna palju autosid jõuda, vaid nad seisavad Pirita teel ja ootavad sissepääsu,» kommenteeris Pajula.

Lennukiga üle sõites oli küll keeruline aru saada, kui kaua autod ummikus on juba seisnud, kuid liikumist paistis näiteks Pirita teel vähe.

Pajula sõnul oli ka Rannamõisa tee paksult autosid täis.

Pildid on tehtud täna hommikul kell 8-9 vahel.

Postimees.ee ootab lugejate kirjeldusi, kuidas sujus täna Tallinnas tööleminek. Kas kuskil hakkas silma midagi erakordset, kus oli liikluses enam probleeme ning kuidas neid lahendada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles