Põlengus viga saanud vanem naine suri haiglas

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

1. septembril Tallinnas Toome puiestee elumajas puhkenud tulekahjus viga saanud vanem naine suri täna hommikul haiglas.

Häirekeskus sai teate Nõmmel lahvatanud tulekahjust 1. septembril kell 12.47, teatas Põhja-Eesti päästekeskus. Sündmuspaika saabunud päästjad tegid kindlaks, et leekides oli eramaja teine korrus ja pööning.

Kustutustööde käigus tõid päästjad maja teiselt korruselt välja põletushaavu saanud vanema naisterahva, kelle kiirabi haiglasse viis. Naine suri saadud vigastustesse täna hommikul haiglas.

Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse teise korruse ahjust, mille ees olev praht oli süttinud. Tuli levis edasi panipaika ning sealt pööningule. Päästjad manitsevad, et traagiliste tagajärgedega tulekahjude vältimiseks tuleb hoida ahjuesine prahist puhtana. Samuti leiti ahjusuu eest suitsukonisid ning hoones puudus tõenäoliselt ka suitsuandur.

Tulekahju likvideeriti laupäeval lõplikult kella 14.17ks. Kustutustöödel osalesid Lilleküla, Mustamäe ja Nõmme päästekomandode päästjad ning päästetehnika.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles