Paljassaarde kerkib üksikemade varjupaik

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Paljassaare tee 35 valmib uus sotsiaalmajutusüksus, kus peatselt leiavad uue kodu rohkem kui poolsada asukat.


Paljassaare sotsiaalmajutusüksus peaks kava kohaselt valmima märtsi lõpus ning aprillis on võimalik alustada elanike majutamisega, teatas Raepress. Sotsiaalmajutusüksusesse on planeeritud ligikaudu 60 kohta emadele lastega ja eakatele naistele.

«Erinevalt senistest ühiselamutüüpi üksustest on Paljassaare teele rajatav sotsiaalmajutusüksus spetsiaalselt kavandatud üksikemadele. Majas hakkab tööle sotsiaaltöötaja, kes töötab igale emale välja spetsiaalse rehabilitatsiooniplaani, et aidata tal oma elu taas rööpasse seada,» selgitas abilinnapea Merike Martinson.

Abivajaja suunamise sotsiaalmajutusüksusesse otsustab vastav ülelinnaline suunamiskomisjon vastavalt vabade kohtade olemasolule. Tallinnas on seni kaks sotsiaalmajutusüksust, mis asuvad aadressidel Akadeemia tee 34 ja Tuulemaa 6. Kokku on praegu sotsiaalmajutusüksustes umbes 260 kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles