Koolivaheajal toimub palju põnevaid üritusi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kesklinna noortekeskus.
Tallinna kesklinna noortekeskus. Foto: Liis Treimann

Kevadisel koolivaheajal toimub Tallinnas mitmesuguseid põnevaid üritusi, mis pakuvad vaba aja sisustamise võimalusi ning tegevust igale eale ja maitsele.


Sel koolivaheajal on Tallinna Noorsootöö Keskuse kõigis kaheksas noortekeskuses võimalik osaleda erinevates tegevustes, mille raames saavad noored teha vähemalt ühe hea teo, teatas Raepress.

Koolivaheaja programm «Hea tegu» on mõeldud igas vanuses noortele, kellel puudub kogemus või teadmine, kust oleks kõige õigem pihta hakata või kellele oma abistavaid käsi pakkuda. Peale selle saab osa võtta kõikvõimalikest juba traditsioonilistest noortekeskuste koolivaheaja võistlustest ja mängudest.

Loomaarmastajatest noortel on 18. märtsil võimalus külastada Tallinna Loomade Hoiupaika. Kohapeal tehakse ekskursioon, hiljem saab koeri jalutama viia. Külastuseks kogunetakse Kristiine noortekeskuses kell 14.30 ja Pääsküla noortekeskuses kell 14.45. Lasnamäe noortekeskus ootab noori kell 15.45 aadressil Viljandi mnt. 24D. Küsimuste korral helistada 656 6802.

Kesklinna noortekeskus (Videviku 31) ootab 10-13-aastaseid noori 16.-20. märtsini kella 10-17 osalema heategevuslikus kunstiprojektis. Kunstinädala käigus kujundavad, parandavad ja uuendavad noored vanu esemeid. Uue elu saanud esemed annetatakse Tallinna Lastehaigla polikliiniku tarbeks, kunstinädalal osalemistasu on 100 krooni. Hinna sees on igapäevane soe toit. Lisainfo ja registreerimine kadi@taninfo.ee või telefonil 53 994 625.

Kunstihuvilistel noortel on veelgi võimalus rõõmustada Tallinna Lastehaigla lapsi, valmistades joonistuse teemal «Saa terveks, sõbrake!». A3-paberile guaššide, pehmete pastellide või kriitidega maalitud töö võib tuua/ saata enne 13. aprilli Männiku või Kopli noortekeskusesse. Kindlasti tuleb lisada tööle juurde oma nimi, vanus ja kontaktandmed. Enam silmahakanud tööd rõõmustavad alates 20. aprillist Tallinna Lastehaigla patsientide silmi ja südameid.

14-26 aastastel noored, kes soovivad midagi head korda saata, saavad liituda Tallinna Noorsootöö Keskuse vabatahtlike klubiga. Lisainfot saab maris@taninfo.ee.

Kristiine noortekeskuses alustab tööd itaalia keele kursus 14 - 26 aastastele, õpetajaks Itaaliast pärit Emilia Teonesto. Keelekursused on tasuta. Esimene kohtumine on 18. märtsil kell 16.30. Lisainfo ege@taninfo.ee.

«Hea teo» nimelise koolivaheaja lõpetab 20. märtsil algusega kell 16 Rocca Al Mare Bowlingus (Paldiski mnt 96) peetav noortekeskuste vaheline bowlinguturniir. Võistlema oodatakse 10-18-aastaseid noori. Osalemiseks peab eelnevalt registreerima mõnes Tallinna noortekeskuses ja maksma osavõtutasu 25 krooni. Kohtade arv on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles