Ehitustööd mõjutavad reisirongide sõiduplaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee rong.
Edelaraudtee rong. Foto: Toomas Huik

Seoses Lilleküla peatuse ümbruskonnas toimuvate ehitustöödega suletakse 28. augustil alates kella 11.15-st kuni 29. augusti hilisõhtuni rongidele Balti jaamast Ülemiste ning Tallinn-Väikse jaama viivad raudteelõigud.

Edelaraudtee veab neil aegadel  ning lõikudel reisijaid asendusbussidega, mis väljuvad Balti jaamast Ülemiste suunal kuni 25 minutit ning Tallinn-Väikse suunal kuni 15 minutit põhisõiduplaanist varem ja saabuvad vastavalt hiljem.

Edelaraudtee kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov soovitab neil päevadel arvestada asendusbussidest tuleneva täiendava ajakuluga.

«Juhime tähelepanu ka sellele, et teisipäeval, 28. augustil saab Balti jaam ronge vastu võtta ning ära saata kuni kella 11.15-ni, mistõttu toimib rongiliiklus kuni selle ajani tavapäraselt. Pärast seda kuni järgmise päeva lõpuni rongid Balti jaamani sõita ei saa ning reisijate transport Balti jaamast Ülemiste ning Tallinn-Väikse jaamani toimub asendusbussidega, mis väljuvad hotelli Shnelli eest,» mainis Gorstov.

Edelaraudtee asendab Balti jaama ning Ülemiste vahel bussidega Tartu, Valga, Koidula, Rakvere ja Narva suuna ning Balti jaama ja Tallinn-Väikse vahel Rapla, Lelle, Türi, Viljandi ja Pärnu suuna rongid.

Ümberistumine bussist rongi või vastupidi toimub Ülemiste või Tallinn-Väikse jaamas, vaid õhtupoolsed Lelle-Tallinna ja Tallinna-Pärnu rongid on asendatud bussidega Balti jaama ja Liiva jaama vahel.

Ülemiste ning Tallinn-Väikse jaamadest alates sõidavad rongid edasi tavapärase sõiduplaani järgi. Erandiks on õhtune Tallinna-Tartu kiirrong, mis väljub 28. ja 29. augustil Ülemistelt kella 17.23 asemel kell 17.10.

Rahvusvahelist reisijatevedu korraldav Go Rail asendab Balti jaama ja Ülemiste vahel bussidega Peterburi ja Moskva suuna rongid. Moskva suuna reisijaid vedav buss väljub 28. Ja 29. augustil Balti jaamast 50 minutit ning Peterburi suuna reisijaid teenindav buss 29. augustil 23 minutit enne tavapärast aega.

Täpsem info muudatuste kohta sõiduplaanides on aadressidel www.edel.ee/muudatused, www.gorail.ee ning rongiinfo telefonil 1447.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles