Savenkovi mõrvakatses kahtlustatavad mehed jäävad vahi alla

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: SCANPIX

Tallinna ringkonnakohus jättis täna vahi alla mai lõpus Tallinnas ettevõtja Igor Savenkovi autole pandud lõhkeseadeldisega tema mõrvamise katses kahtlustatavad mehed.

Kohus leidis, et Ralf Milleri (60) ja Sergei Starõhhi (37) vahi alt vabastamine pole põhjendatud, ütles ringkonnakohtu sekretär ERR Uudistele.

Kaitsepolitsei pidas Milleri ja Starõhhi kinni 30. juulil ning kaks päeva hiljem prokuröri taotlusel ja Harju maakohtu loal nad vahistati kahtlustatuna mõrvakatses ja lõhkeseadeldise ebaseaduslikus käitlemises.

Kriminaalmenetlust juhtiva Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Jüri Kasesalu sõnul jõuti kahtlustatavate vahistamiseni vaid kaks kuud pärast uurimise algust.

Kriminaalmenetlust alustati tänavu 31. mail, kui Tartu maantee 53 maja juurest leiti sõiduauto alt lõhkekeha, mille demineerimiskeskuse töötajad kahjutuks tegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles