Lasnamäe renoveeritud koolides algab õppetöö 3. septembril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe koolide remont.
Lasnamäe koolide remont. Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Lasnamäe linnaosavanem Olga Ivanova tõdes täna Lasnamäel asuvate Kuristiku gümnaasiumi ja Läänemere gümnaasiumi hoonete renoveerimisega tutvumisel, et tööde kulg lubab avada õppehooned 3.septembril õppetööks.

Remondisolevate koolihoonetega tutvumisel andsid linnaosavanemale põhjaliku ülevaate OÜ Astlanda Ehitus esindajana projektijuht Paul Järvsoo ning Tallinna haridusameti esindaja Anti Sirkel.

Kuristiku gümnaasiumi õppehoone on saanud lisaks kaasajastatud õppeklasside disainlahendusele ja mugavate vahetundide veetmise alale ka suurtes mõõtmetes uue spordisaali. Juurdeehitusena valminud saal on suurim ja kaasaegseim Lasnamäel, võimaldades harrastada pallimänge, nii et ka pealtvaatajad saaksid kaasa elada. Lisaks on spordisaali juures ka saunade kasutamise võimalus. Kuristiku gümnaasium sai endale ka kaasaegse staadioni, mille valgustussüsteem võimaldab sportimist ka pimedamatel sügis- ja talveõhtutel.

Läänemere gümnaasiumi renoveeritud hoones on algavast õppeaastast õpilaste ja õpetajate käsutuses rõõmsailmeline ja soojades värvides maja, milles on õpilastele loodud ka auditooriumilaadsed eritasandilised klassiruumid. Koolile on lisandunud teine ja kaasaegne spordisaal, saunade ja jõusaalikompleks, välitundideks spordiplats ja terviserada.

«Tallinna ja eraettevõtjate ühise koostööprojektina on koolide renoveerimisse investeeritud ligi kaheksa miljonit eurot,» ütles Ivanova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles