Politseikoer leidis naiselt röövitud asjad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Eelmise nädala teisel poolel tegutsesid tänavaröövlid nii Pelgulinnas, Lasnamäel kui Tondil. Viimasel juhul aitas ohvrilt ära võetud asjad üles leida sündmuskohale saabunud patrulliga kaasas olnud politseikoer.


Laupäeval tungis tundmatu mees Tondi tänaval kallale 51-aastasele naisele ning võttis talt käekoti, teatas politsei pressiesindaja. Patrulliga kaasas olnud teenistuskoer leidis varastatud käekoti koos dokumentide ja mobiiltelefoniga Tüve tänavalt. Röövel oli jõudnud kotist ära võtta 17 krooni.

Teine röövimine leidis aset eelmise neljapäeva õhtul kella kümne ajal Telliskivi tänaval, kus 1985. aastal sündinud Aleksei, 1982. aastal sündinud Ivan ja 1984. aastal sündinud Enn tungisid kallale 19-aastasele noormehele ning üritasid talt sularaha ja mp3 mängijat ära võtta. Politsei toimetas kahtlustatavad osakonda.

Päev hiljem tungisid kaks tundmatut meest Lasnamäel Linnamäe teel kallale 24-aastasele mehele ning võtsid talt ära 3800 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles