Napsised noorukid peitsid end suletud pubisse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

G4Si patrull andis Tallinnas ööl vastu esmaspäeva politseile üle noormehed, kes olid end ühes pubis sulgemise ajaks laua alla peitnud eesmärgiga pärast pubi töötajate lahkumist pidu jätkata.

Ööl vastu tänast kella ühe ajal saabus G4Si juhtimiskeskusse sissetungihäire ühest Tallinna kesklinnas asuvast pubist. Sündmuskohale saabunud patrullekipaaži turvatöötajad leidsid pubist eest kaks silmanähtavalt purjus noormeest, teatas G4Si pressiesindaja.

Noorukid seletasid, et nemad sisenesid lukustamata uksest ning istuvad ja ootavad nüüd ettekandjat. Samal ajal saabus kohale ka kolmas nooruk, kelle pubis istujad olid telefoni teel kampa kutsunud.

Kuna pubis ühtegi töötajat ei viibinud, teavitas G4S juhtunust objekti kontaktisikut, kelle sõnul on pubi suletud ja keegi ei tohiks seal viibida. Asjaolude selgitamiseks vaadati üle pubi videovalvesüsteemi salvestused, kust oli näha, et noorukid ei sisenenud lahtisest uksest, vaid peitsid end pubi sulgemise ajaks laua alla. Samuti oli näha, kuidas noormehed pärast töötajate lahkumist välja ronisid, pubi välisukse avasid ja sõbrale helistasid.

Pubis olevat alkoholi ei olnud noormehed enne turvatöötajate saabumist veel puutuda jõudnud. G4S pidas noorukid kinni ja andis politseile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles