Fotod: teeremont tekitas Tallinna lähistele ummiku

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul Klooga maantee ja Paldiski maantee vahelist teed kasutanud juhte tabas ebameeldiv vaatepilt: juba Tabasalust Harku suunas väljudes liiklus praktiliselt seisis, kärsitumad juhid ja mootorratturid möödusid paremalt poolt teepeenra kaudu.
Täna hommikul Klooga maantee ja Paldiski maantee vahelist teed kasutanud juhte tabas ebameeldiv vaatepilt: juba Tabasalust Harku suunas väljudes liiklus praktiliselt seisis, kärsitumad juhid ja mootorratturid möödusid paremalt poolt teepeenra kaudu. Foto: Andres Haabu

Täna hommikul oli Postimehe fotograafi kaamerasilm tunnistajaks ummikule Õismäele viival Paldiski maanteel.

Liikluse koondumine sai täna kella 9 paiku alguse juba Tabasalus, kus Tiskre, Tabasalu, Muraste ja muude lähiasulate elanikud on sunnitud Tallinna jõudmiseks Rannamõisa tee remondi tõttu suunduma Klooga maanteed ja Paldiski maanteed ühendavale teele.

Fotograafi tähelepanekute kohaselt Tabasalust Harku suunas liikumisel autode voog praktiliselt seisis, kärsitumad autojuhid ja mootorratturid möödusid kaasliiklejaist paremalt poolt teepeenra kaudu.

Paldiski maanteel umbes 2,5 kilomeetrit enne linna piiri oli liiklus vaevaline, peaasjalikult fooritsüklite tõttu. Sama kestis kuni Õismäe sissesõiduni.

Liikluse koondumine Paldiski maanteele kestab vähemalt septembri keskpaigani, sest just nii kaua remondib Maanteeamet Tallinn-Rannamõisa-Klooga maantee 2,7-kilomeetrist lõiku ning ehitatab Tiskre ristmiku ümber ringristmikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles