ERR: Lasnamäe Maxima katuse süütasid eile põlema lapsed

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Lasnamäel Ümera 3 asuva Ümera keskuse hoonel põles vastavatud Maxima poe kohal katus. Enne päästjate saabumist
Tallinnas Lasnamäel Ümera 3 asuva Ümera keskuse hoonel põles vastavatud Maxima poe kohal katus. Enne päästjate saabumist Foto: Postimees.ee lugeja

Kaks last süütasid eile õhtul vastavatud Lasnamäe Maxima katuse. Häirekeskust teavitas Lasnamäe elanik, kes nägi lapsi Ümera tänaval asuva keskuse katusel, kuhu roniti poe külge kinnitatud metallredelit mööda.

Politsei on juba vestelnud ühega lastest, kes pole veel 10-aastanegi, ja ka tema vanematega, kuid politsei poolt aga mingit karistust ei järgne, sest pisipüromaanid on veel liiga noored. Tuli oli õnneks väikese ulatusega ja kustutati, ning turvameeskond evakueeris inimesed poest operatiivselt, kinnitas Põhja päästeamet «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERR Uudised.

«Eks siin iga objekti omanik peab siis jälgima, kuidas objekti ümbruses on turvalisus ja liikumine piiratud,» kommenteeris päästeameti Põhja regiooni vastutav korrapidaja Teet Pille.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles