Politsei ja maksuamet kontrollisid pealinnas taksosid

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Artur Sadovski/Postimees

Täna varahommikul toimus Tallinnas suur operatsioon, mille ajal kontrollisid pealinna taksosid nii politseinikud kui ka maksuametnikud.

Ühisreidi ajal kontrollisid taksosid julgestuspolitsei, Põhja prefektuuri, Tallinna transpordiameti ning maksu- ja tolliameti töötajad, teatas maksu- ja tolliamet.

Tegemist oli esimese taolise ühisreidiga, mille eesmärgiks oli korrastada taksoturgu Tallinnas, mõjutada taksoveoteenust osutavate isikute maksukäitumist ning aidata kaasa ausa konkurentsi tagamisele taksonduses.

Maksuameti pressiesindaja Annely Ermi sõnul tuvastati mitmeid rikkumisi, kuid kuna reid lõppes alles kell viis ja kuna ametid kontrollisid eri paigus, siis tehakse lõplikud kokkuvõtted esmaspäevaks.

Käesoleva aasta alguses saatis maksuhaldur 150 märgukirja FIE-st taksojuhtidele, kes on 2007.a eest jätnud hinnanguliselt deklareerimata makse summas üle 5,6 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles