Tallinna külastab Budapesti delegatsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Budapestile ja Doonau jõele.
Vaade Budapestile ja Doonau jõele. Foto: SCANPIX

Tallinna linnapea Edgar Savisaare kutsel saabub täna õhtul Tallinnasse visiidile Ungari pealinna Budapesti linnapea István Tarlós.

Kolmepäevase visiidi jooksul tutvub Budapesti delegatsioon Tallinna linnavalitsuse tööga ja Tallinna Televisiooniga ning külastab riigikogu. Ühtlasi külastatakse Birgitta festivali ja tutvutakse Tallinna vaatamisväärsustega.

Homme kell 9.15 kohtub Budapesti linnapea István Tarlós Tallinna linnapea Edgar Savisaare, abilinnapea Taavi Aasa ja Mihhail Kõlvartiga.

Toimub ka Savisaare ja Tarlós´i meresõit Tallinna lahel, kus osalevad veel Kõlvart ja riigikogu Keskfraktsiooni esimees Kadri Simson.

Budapesti abilinnapea hariduse- ja kultuurivaldkonnas Miklós Csomós saabus Tallinnasse juba eile. Abilinnapea Kõlvart kohtus temaga eile. Täna tutvustati külalisele Tallinna haridusametis siinset hariduskorraldust, külastati ka Tallinna reaalkooli.

Budapesti linna delegatsioon lahkub Tallinnast 18. augusti varahommikul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles