Lastehaigla territooriumil parkimine muutub tasuliseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lastehaigla.
Tallinna Lastehaigla. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna Lastehaigla nõukogu otsustas muuta haigla krundil parkimise tasuliseks, et naabermajade asukad haigla hoovi oma parklana ei kasutaks.


Uus kord hakkab Tervise 28 asuva haigla territooriumil kehtima 15. märtsist, kinnitas Lastehaigla kommunikatsioonijuht Tiina Eier.

«Soov võimaldada patsientidele ja töötajatele mugav juurdepääs haiglale on olnud põhiargument, miks juhatus ja nõukogu pärast pikki kaalumisi pooldasid parkimise tasuliseks muutumist,» ütles juhatuse esimees Mall-Anne Riikjärv.

«Seni pole meie territooriumil tasuta parkinud mitte ainult inimesed, kellel on olnud selleks õigus, vaid ka paljud teised - regionaalhaigla külastajad, naabruses elavate kortermajade elanikud ja ehitajad. Meie parklates on olnud pidevalt raske vaba kohta leida ja lapsevanemad on selle üle korduvalt muret väljendanud,» põhjendas ta parkimise muutmist tasuliseks.

Parkimine on tasuline iga päev ning ööpäev läbi. Parkimise algusaja fikseerimisel on esimene tund tasuta, alates teisest tunnist maksab parkimistund kümme krooni. Päevapilet maksab 50 krooni.

Parkimise eest saab tasuda automaadist piletit ostes või mobiiltelefoniga. Erandjuhtudel ning kindlaks määratud näidustustel saavad lapsevanemad taotleda parkimist soodustingimustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles