Tallinna Ülikool otsib täitmata õppekohtadele tudengeid

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinna Ülikool korraldab täitmata õppekohtadele täiendava vastuvõtu 17.–18. augustil.

Suvise vastuvõtu järgselt jäi tasuta õppes täitmata kohti bakalaureusetasemel eesti keel võõrkeelena ja eesti kultuuri, füüsika, muusika, tööõpetuse, pedagoogika loodusteaduste suuna, alushariduse pedagoogi (pedagoogilise keskerihariduse baasil) ning Haapsalu kolledži klassiõpetaja – põhikooli inglise keele õpetaja erialadel.

Magistriõppes ootavad täitmist erinevate õpetajakutse erialade üksikud tasuta kohad õpetajakutse erialadel, lingvistikas, sotsioloogias ning rahvusvahelises interaktiivse meedia ja teadmuskeskkondade õppeprogrammis.

Tallinna Ülikooli tasulistele õppekohtadele registreerumine kestab kuni 16. augustini, täiendav vastuvõtu toimub sisseastumise infosüsteemis SAIS (www.sais.ee) ning Tallinna Ülikoolis kohapeal.

Ülikooli tasuta õppekohtadele on tänase seisuga registreerunud 1032 inimest, mis on võrreldav eelmisel aastal samal ajal õppetööle registreerunute arvuga.

Tänavusuvisel vastuvõtuperioodil esitati Tallinna Ülikoolile 9453 sisseastumisavaldust: 7243 bakalaureuse-, 1912 magistri-, 154 doktori- ja 144 rakenduskõrgharidusõppesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles