Männiku teel sõitvad liinibussid suunatakse ümbersõidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männiku tee.
Männiku tee. Foto: Peeter Langovits

Tallinna transpordiamet teatab, et seoses Männiku tee Valdeku tänava ristmiku ning linnapiiri vahelise lõigu sulgemisega rekonstrueerimistöödeks suunatakse liinide 5, 32 ja 33 autobussid alates pühapäevast, 12. augustist kuni 6. oktoobrini linnast väljuval suunal ümbersõidule.

Liini 5, 32 ja 33 autobussid suunatakse kesklinnast väljuval suunal ümbersõidumarsruudile Valdeku tänav, Kraavi tänav, Kauge tänav ja Männiku tee. Peatused tehakse Valdeku tänaval Kraavi peatuses ja Kauge tänaval enne Kauge tänava ja Männiku tee ristmikku paiknevas Kauge peatuses. Ära jääb Männiku teel kesklinnast väljuval suunal Pihlaka peatus.

AS Lemminkäinen Eesti alustas sel nädalal Männiku tee 1,158 km pikkuse teelõigu rekonstrueerimistöödega, mille käigus rajatakse 1+1 sõidurada ning kergliiklusteed mõlemale poole sõiduteed. Lisaks uuendatakse veevarustus- ja kanalisatsioonirajatisi, paigaldatakse uued sidekaablid ja tänavavalgustid, korrastatakse haljastust ning paigaldatakse liikluskorraldusvahendid. Tööd on kavas lõpetada 2012.aasta ehitusperioodi lõpuks. Sõltuvalt ilmastikuoludest ja teehoiutööde tehnoloogianõuetest võib ülemise asfaldikihi paigaldus, teekattemärgistus ja haljastuse taastamine lükkuda 2013.aasta kevadesse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles