Teine vahelejäämine tõi naisroolijoodikule aresti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus.

Üleeile hommikul kella 10 ajal pidas Lääne-Harju politseiosakonna patrull kinni 43-aastase Elle, kes juhtis sõidukit alkoholijoobes ning kellel puudus sõiduki juhtimisõigus.


Teisipäeva hommikul pidas Sauel politseipatrull kinni helehalli Opel Omega Caravani. Auto roolis oli 43-aastane Elle, kellel puudus vastava kategooria juhtimisõigus ning tal tuvastati raske alkoholijoove, teatas Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja.

Kuna politsei oli naisterahva alles eelmisel nädalal sama rikkumise eest kinni pidanud, karistas Harju Maakohus teda seekord kümnepäevase arestiga,

«Tundub, et joobes peaga sõidukit juhtinud Elle arvas, et koduni on lühike tee ning see näis talle seaduserikkumiseks piisava põhjendusena,» sõnas Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht komissar Elari Kasemets.

«Ainus, mis selle teekonna aga lühikeseks tegi, oli politsei õigeaegne sekkumine. Muidu oleks raskes joobes ehk purjus juht võinud kas enda või kellegi teise surnuks sõita. Sellistel puhkudel ei loe ei teekonna pikkus ega kui tuttav tee on,» lisas komissar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles