Pallasti tänav saab sügiseks korda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pallasti tänava esimene osa sai korda eelmisel aastal.
Pallasti tänava esimene osa sai korda eelmisel aastal. Foto: Priit Simson

Lasnamäel asuva Pallasti tänava Valge tänava ja Majaka tänava vahelisel lõigul alustati sel nädalal  kapitaalremonti, mis lõpeb esialgsete kavade järgi oktoobri lõpuks.

Rekonstrueerimistööde käigus rajatakse puuduvad kõnniteelõigud, uuendatakse veevarustuse- ja kanalisatsioonitorustikud,  tänavavalgustus, sidekanalisatsioon ning elektrikaabelliinid.

Renoveeritava teelõigu pikkus on 820 meetrit. Ehitustööde maksumus on 1,25 miljonit eurot. Projekteerid koostas OÜ Viageo ja ehitaja on AS Teede Rev – 2.

Seoses Pallasti tänava remondiga sõidavad liini 39 autobussid kuni 19. augustini ümbersõidumarsruudil Lasnamäe tänav, Asunduse tänav, Pallasti tänav. Ümbersõidul tehakse ajutised peatused mõlemal liiklussuunal Lasnamäe tänaval Majaka tänava ja Lasnamäe tänava ning Asunduse tänava ja Lasnamäe tänava ristmike vahel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles