Tõnis Palts: Tallinnas tuleb lõpetada varastamine

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts.
Tõnis Palts. Foto: Peeter Langovits.

Endise Tallinna linnapea Tõnis Paltsu sõnul teenib Tallinna linnaosade kaotamine ainult ühte eesmärki, milleks on kindlustada Keskerakonna võimule jäämine.


«On selge, et linnaosade kaotamine teenib eesmärki, et suur isa saaks valimistel laiata. Mul on kahju, kui see nii läheb ja Tallinnas on nii palju rumalaid inimesi, kes Savisaart valivad. Kui see ühe ringkonna plaan läbi läheb, siis ma loodan, et valetajad ja varastajad kukuvad ise seljale ning valimised neile võitu ei too,» ütles Palts Kuku raadio hommikuprogrammile «Ärataja» antud intervjuus.

Palts ei leia, et linnaosade esindatust linnavolikogus tuleks muuta. Tema sõnul pole asi proportsioonides ja iga linnaosa omapäraga peab arvestama ja linnaosa häält peab kuulda olema.

Ekslinnapea ennustas, et Tallinnal tekivad eelarvega suured probleemid. Esimese asjana tuleks tema sõnul hakata jõuliselt palku kärpima. Teiseks tuleks tema hinnangul lõpetada varastamine linnas. Palts ütles: «Tuleb lõpetada varastamine läbi linna meedia. 50 miljonit krooni kasutatakse selleks, et läbi valimiste töökoht säilitada».

Palts kritiseeris ka linna sotsiaalmajade programmi, mille ehitamine käib endiselt täie rauaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles