Eileõhtune rajuilm tegi tänagi jalakäijate elu kibedaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ületamatud ülekäigurajad Gonsiori tänaval.
Ületamatud ülekäigurajad Gonsiori tänaval. Foto: Peeter Langovits

Eileõhtune tugev vihm ja äike andsid endast tunda veel täna hommikulgi, kui Gonsiori ja Kivisilla tänava ristmikul pidid jalakäijad otsima kuivemat kohta, et üle tänava pääseda.

Eile õhtul korraga maha sadanud paras veekogus ei olnud veel täna ennelõunalgi Gonsiori ja Kivisilla tänava ristmikult kuhugi kadunud. Üks sealne ülekäigurada, mis kulgeb rööbiti trammiteega, on jalakäijatele juba aastaid peavalu valmistanud. Asi on selles, et Gonsiori tänaval on seal nii sügavad rööpad sisse sõidetud, et iga vähegi suurema saju korral tekib ülekäigurajale korralik järv. Kõige hullem on olukord kevadel lume sulamise ajal, kui tänava ületamiseks peab paraja ringi tegema.

Teine korralik veelainetus oli täna hommikul teisel pool trammiteed ajutisel ülekäigurajal. Ka seal pidid inimesed otsima kohta, kust kuiva jalaga üle tänava pääseda. Peab vaid lootma, et kui soojatorustiku paigaldamine Gonsiori tänaval lõpeb, siis tehakse ka need ülekäigurajad käidavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles