Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrada on homme õhtul liikluseks suletud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattavõistlus
Jalgrattavõistlus Foto: Liis Treimann / Postimees

Seoses Filter temposõidu karikasarja viimase, 6. etapiga on homme, 8. augusti õhtul Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrada liikluseks suletud ajavahemikul kell 18.30-21.00.

Suletakse kogu ringrada peale Pirita teega kattuva lõigu, millele piiranguid ei kehtestata. Kõigil liiklejatel palutakse ümbersõiduks kasutada Randvere teed või Narva maanteed.

Ringraja äärde jäävate majade elanikele tagatakse kojupääs kogu võistluse vältel, ent kui vähegi võimalik, siis paluvad korraldajad võistlusrajal autoga liiklemist vältida. Kui see on aga möödapääsmatu, tuleb arvestada asjaolugu, et võistleval ratturil on alati peatee ning tuleb olla eriliselt tähelepanelik, sest võistlejate tähelepanu on võistluse ajal häiritud.

Korraldajad vabandavad kõigi võimalike ebamugavuste pärast ning kutsuvad inimesi võistlusele kaasa elama ja ise osalema. Etapi võistluskeskus asub Pirita velodroomi väravas. Osalejad ja külastajad saavad oma autod parkida Pirita spordikeskuse parklasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles