Männiku tee liiklusolud ahenevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männiku tee.
Männiku tee. Foto: Peeter Langovits

AS Lemminkäinen Eesti alustas eile Männiku tee 1,158 kilomeetri pikkuse teelõigu rekonstrueerimistöödega, mistõttu alates järgmisest esmaspäevast ahenevad seal liiklusolud.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna teatel aheneb liiklusruum Männiku teel Valdeku tänavast kuni linna piirini oluliselt, kuid avatuks jääb kummaski suunas üks sõidurada.
Sõidukiirust piiratakse vastavalt tehnoloogilisele vajadusele ning ohutuse tagamiseks jooksvalt.

Tööde käigus rajatakse 1+1 sõidurada ning kergliiklusteed mõlemale poole sõiduteed. Lisaks uuendatakse veevarustuse ja kanalisatsioonirajatisi, paigaldatakse uued sidekaablid ja tänavavalgustid, korrastatakse haljastus ning paigaldatakse liikluskorraldusvahendid. 

Tööd on kavas lõpetada 2012.aasta ehitusperioodi lõpuks. Sõltuvalt ilmastikuoludest ja teehoiutööde tehnoloogianõuetest võib ülemise asfaldikihi paigaldus, teekattemärgistus ja haljastuse taastamine lükkuda 2013.aasta kevadesse.

Projekteerija on OÜ Tinter Projekt. Ehitustööde maksumus on  2,4 milj eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles