Reporter.ee: Juske Keskerakonna ees vabandada ei kavatse

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske.
Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske. Foto: Liis Treimann

Keskerakond kavatseb sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna esimehe Jaak Juske kohtusse kaevata sõnade pärast, mis ta eilses «Reporteri» saates nende kohta ütles. Juske oma sõnade pärast vabandada ei kavatse.

Juske ütles eile uudistesaatele, et väidetavalt on suur osa Keskerakonna rahast Tallinnas saadud kuritegelikul moel, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Kui seda salvestust mõni sekund ettepoole kuulata, siis ta ütleb enne sõna «väidetavalt» sõnad «nagu me kõik teame»,» selgitas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. «Minu arvates on see küll alus, miks kohus võiks asja arutama hakata.»

Juske sõnul on Keskerakond lihtsalt paanikas.

«Eks neid on väga pikalt häirinud, et ma olen opositsioonipoliitikuna järjekindlalt paljastanud mitmeid tänase linnavalitsuse kahtlaseid otsuseid ja tehinguid,» ütles Juske. «Eks nad on kaua otsinud võimalust mulle mingis vormis kätte maksta.»

Juske soovitab keskerakondlastel asja rahulikult võtta ning mõelda, kas on põhjust kohtusse minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles