Täna algas lõpuks Männiku tee uuendamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männiku tee on siiani olnud peaaegu sõidetamatu.
Männiku tee on siiani olnud peaaegu sõidetamatu. Foto: Peeter Langovits

Täna alustati lõpuks rekonstrueerimistöid Tallinnas Männiku teel. Äärmiselt kehvas seisus teelõik peaks korda saama 2013. aasta juunis.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul liigub Tallinna tänavate rekonstrueerimise töörinne loogilises suunas - linna keskelt äärelinna poole. «Praeguseks on tehtud Estonia puiestee hooldusremont ning 15. augustiks peavad olema lõpetatud soojustrassi uuendustööd Gonsiori tänava Kivisilla ja Kreutzwaldi tänava vahelisel lõigul,» märkis Klandorf. «Nende tänavate liikluskoormus on kõige suurem ja oluline oli need teed esimeses järjekorras kooliaasta alguseks korda teha.»

Juuli lõpus alustati teeremondiga Pallasti tänaval, mida rekonstrueeritakse lõigus Majaka tänavast Valge tänavani. Tööde lõpetamise tähtaeg on lepingu järgi käesoleva aasta oktoobri lõpp.

Töös on jätkuvalt Väike-Õismäe siseringi korrastamine. Seal kestavad teetööd kuni septembri keskpaigani. Vindi tänav, kus ehitustööd algasid juulis, saab valmis septembri esimese nädala lõpuks.

Tallinna kommunaalmeti teatel tehakse sel nädalal tänavate hooldusremonti Peterburi teel, Pärnu maanteel Liivalaia tänava piirkonnas, Kotka tänaval, Endla tänaval, Suur-Ameerika tänaval, Sõle, Sitsi ja Kari tänaval, Toompea tänaval, Kadaka teel, Paldiski maanteel, Rõika tänaval, Koorti tänaval ning Õismäe teel, Vilde teel ning Mustamäe teel. Kõnniteede remont on kavas Toompea tänaval, Pikal tänaval ja Maleva tänaval.

Ohutusssaarte remonti tehakse Kopli ja Ristiku tänaval ning Paldiski maanteel. Raudtee tänaval korrastatakse teepeenraid ja Kerssi ning Särjesilma tänavatele ehitatakse freesipurust teekate. Nõmme linnosas puhastatakse survepesuritega sademete imbkaeve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles