Reiska karistamine joobes juhtimise eest jäi jõusse

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei endine asejuht Margo Reiska kohtus
Munitsipaalpolitsei endine asejuht Margo Reiska kohtus Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna munitsipaalpolitsei endise asejuhi Margo Reiska karistamine joobes juhtimise eest jäi jõusse, sest riigikohus ei võtnud tema advokaadi Maano Saarevälja kaebust arutusele, kirjutab ERR Uudised.

Mai alguses jättis maakohtu kohtunik Merle Parts Reiska kaebuse rahuldamata ning jättis muutmata politsei otsuse, millega Reiskat karistati joobes juhtimise eest 800 euro suuruse trahviga ning jäeti ta neljaks kuuks jalameheks.

Mupo endine asejuht taotles kohtult politsei määratud väärteokaristuse tühistamist ning tema väärteos menetluse lõpetamist.

Reiska polnud enda sõnul enne politsei poolt roolis kinni pidamist alkoholi tarvitanud ning oli joonud vaid õunamahla ja söönud mõned võileivad.

Politsei pidas mullu 17. septembril kell 23 Tallinnas Järvevana teel kinni auto, mille roolis olnud munitsipaalpolitsei juhataja asetäitjal Reiskal mõõdeti alkoholijoove.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles