Lauluväljaku ümbruses on täna liikluspiirangud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Hot Chili Peppers’i kontserdi ajal on parkimine Tallinna Lauluväljaku ümbruses  raskendatud.
Red Hot Chili Peppers’i kontserdi ajal on parkimine Tallinna Lauluväljaku ümbruses raskendatud. Foto: BDG Music

Seoses Red Hot Chili Peppersi kontserdiga on täna Tallinna lauluväljaku piirkonnas muudetud liikluskorraldust ja piiratud liikumiskiirust.


Suuremad muudatused on Narva maanteel Pirita tee ja Smuuli tee vahelisel lõigul, kus on sõidukitele peatumine keelatud ja liikumiskiirust piiratud kuni 30 km/h, teatas Raepress. Tavaliiklusele on alates täna hommikust suletud ligipääs Joa, Oru, Kuristiku ning Valge tänavale ja suletud on juurdepääs lauluväljaku Mere värava esisele alale.

Parkimisvõimalused on Pirita tee ääres suunaga Pirita poole vastavalt märgistusele ning piiratud ulatuses ka Smuuli teel ning Narva maanteel Smuuli tee ja Vana-Kuuli tänava vahelisel lõigul.

Juhtidel tuleb järgida tänavatele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid. Parkimine lauluväljaku ümbruses saab olema raskendatud ning kontserdi korraldajad soovitavad tulla kontserdile ühistranspordiga või jalgsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles