Koju luku taha jäetud põnn suutis siiski hulkuma minna

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omapäi kodust lahkunud tüdruk otsustas Kristiine keskust külastada.
Omapäi kodust lahkunud tüdruk otsustas Kristiine keskust külastada. Foto: Toomas Huik

USS Security turvatöötajad aitasid kolmapäeval koju tagasi kolmeaastase tüdruku, kes oli suutnud lukustatud korteriukse avada ning suundunud lähedal asuvasse kaubanduskeskusse.

Kolmapäeval kell 15.40 teavitas Kristiine kaubanduskeskuses asuva R-Kioski müüja USSi turvateenistust, et nende juures on väike vanemateta tüdruk, kes võttis riiulilt kaks kommi ja püüdis nendega väljuda, teatas turvafirma pressiesindaja. Müüja palus turvajate abi, et tüdruk vanematega kokku viia.

Tüdrukuga vesteldes selgus, et ema oli jätnud ta koju multikaid vaatama ja ise läinud korraks poodi. Mingil hetkel aga leidis tüdruk, et tegemist on ilmse ebaõiglusega, suutis avada lukustatud korteriukse ja väljuda.

Õnneks oli tüdrukutirts nii tubli, et teadis suunda, kus asub tema kodu. Üks turvatöötaja võttis tüdruku käekõrvale, ja kui jõuti Nõmme teele, nägi tüdruk juba eemalt oma ema, kes oli poest koju kiirustamas. Nii jõudiski väike seikleja turvaliselt koju tagasi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles