Öörahu rikkunud mees ründas teda korrale kutsunud politseinikku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Maardus ründas laupäeva öösel tänaval autos valjusti muusikat kuulanud mees teda korrale kutsunud politseinikku, korrakaitsjad pidas mehe kinni ja alustasid juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

26-aastane Vjatšeslav ja 31-aastane Jevgeni kuulasid laupäeval kella 3.30 ajal Maardus Orumetsa tänaval valjusti autoraadiost muusikat ja politseinik tuli neid korrale kutsuma, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder BNSile.

Vjatšeslav muutus agressiivseks, tungis politseinikule kallale ning lõi teda peaga näkku ja autouksega selga.

Politsei toimetas mehed asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Politsei tunnistas Vjatšeslavi kuriteos kahtlustatavaks, võttis temalt allkirja elukohast mittelahkumise kohta ja lasi vabadusse.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja suhtes. Kohtus süüdimõistmisel saab sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles