Transpordiamet sulges vanalinna tänava betoontõketega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Betoontõkked Väike-Karja tänaval.
Betoontõkked Väike-Karja tänaval. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna transpordiameti korraldusel suleti ootamatult Väike-Karja tänava Pärnu maantee poolne ots tuvikujuliste betoontõketega.


«Hommikul sõitsin tööle, kõik oli normaalne ja tänav avatud, Õhtul kell 17.30 Väike-Karja 1 hoovist välja keerates ma ei uskunud oma silmi, kui nägin kivist tuvisid tänava otsas. Mingit informatsiooni ega ettehoiatamist ei olnud,» kirjeldas vanalinna töötav Aime reedeseid sündmusi.

Ta helistas reede õhtul kell 20 muposse, seal polnud keegi asjast midagi kuulnud ja soovitati helistada Tallinna abitelefonile. «Seal õnnetu häälega töötaja ütles, et jah, nad said alles hommikul info, et Väike-Karja tänava väljapääs Pärnu maanteele suletakse,» rääkis Aime.

Müürivahe tänaval kauplust pidav Anu Soms pöördus selgituse saamiseks transpordiameti poole. Sealt öeldi talle, et Väike-Karja tänaval oli palju valesti parkijaid, kellest linnaametnikud ei suutnud kuidagi jagu saada ja nii pandigi tänav lihtsalt kinni.

Postimehel ei õnnestunud teisipäeval transpordiameti liikluskorralduse osakonna töötajaid tabada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles