Talentide linn: ärritunud jalgrattur viskus sõiduteele

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Pilt on illustratiivne.
Jalgratas. Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

Täna toimus Väike-Ameerika tänaval juhtum, kus kaubik ei andnud jalgratturile teed, mille järel viskas viimane jalgratta sõiduteele, viskus ise sinna kõrvale ning kutsus politsei.

Sündmust nägi pealt Postimehe reporter: Virmalise tänavalt Väike-Ameerikale keeranud sinine kaubik sõitis «anna teed» märgi alt läbi ega andnud teed jalgratturile. Rattur hakkas sellepeale karjuma ning kaubik sõitis minema. Rattur jätkas sellest hoolimata räuskamist.

Seejärel kõmpis ta mõnikümmend meetrit Tallinna Tehnikakõrgkooli suunas ning viskas siis jalgratta sõiduteele. Ise heitis sinna kõrvale pikali ja hakkas kuhugi helistama. Tema ees seisma jäänud autojuhile karjus mees: «Sõida edasi, raisk!». Mitmed murelikud inimesed peatusid, kuid saadeti lamaja poolt minema.

Politsei kinnitas, et neile saabus kõne, milles nõuti kiiresti sündmuskohale politseid, kuid keelduti asjaoludest rääkimast.

«Kui patrull kohapeale jõudis, oli sündmuskohal jalgrattur, kes väitis, et talle sõitis kaubik ette,» kinnitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Sang. «Kuna inimesel vigastusi ei olnud ning ka kontaktis selle sõidukiga ta ei olnud, siis liiklusõnnetusena seda ei käsitleta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles